logoLille.gif (4244 bytes)

 

REFERENCER

"Knivskarp!"
VVS-installatør Lars W. Nielsen, Jyllinge

"Peter er en gemytlig fyr. Han er hurtig, og tingene er bare i orden."
Blikkenslager Per Bloch-Kristensen, Odense

"Rådgivning, der er til at forstå!"
Cosy Bed and Breakfast v/Tine Munk og Claus Bjørke, Tåsinge

"Mega inspirerende bestyrelsesformand!"
Tandlæge Henrik Harmsen, Slagelse"Det føltes som at vinde i lotto" (Kim Madsen).

"Trafikoffer fik hævet erstatning fra 33.000 kr. til 1.4 mil. kr."

I BT's artikel fra den 10. januar 2003 kan du læse mere om, hvordan en erstatning på kr. 33.250 blev til 1.4 millioner kroner."Advokat Peter Holst Nielsen har været en utrolig stor støtte i opstarten af vores firma. I begyndelsen befandt vi os for eksempel i en rodebutik af informationer, hvad angik vores muligheder blandt de forskellige selskabsformer.
Peter satte tingene på plads for os og gav en præcis rådgivning. Han udarbejdede hurtigt de relevante papirer til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Og før vi så os om, så var vi godt i gang.

Peter er omhyggelig, og han evner dertil lynhurtigt, at sætte sig ind i hvor vi vil hen. Han er klart proaktiv, og giver os altid et løft i den rigtige retning. Kort sagt: Han er en kompetent fagmand og en værdifuld sparringspartner, som vi nødigt ville have været foruden."


Michael Løventoft og Philip Kaare Løventoft

Juka s.m.b.a.


"Hvor var det dejligt at se, at det godt kan betale sig at gå rettens vej. Der var tidspunkter, hvor jeg var i tvivl om man skulle gøre noget ved sagen, men det er jeg ikke mere takket være din indsats. Endnu engang tak for hjælpen."

Michael Hedegaard